Om

Velkommen til plastik-juletraeer.dk, Danmarks førende destination for kunstige plastik juletræer!

Vores historie begyndte med en simpel passion: at bringe julemagien til danske hjem uden besværet ved at vedligeholde et ægte træ. Vi forstår værdien af traditioner, men også vigtigheden af bæredygtighed og nemhed. Derfor har vi dedikeret os til at finde og tilbyde de mest realistiske, holdbare og smukke kunstige juletræer i landet.

Hvert træ i vores sortiment er nøje udvalgt for dets kvalitet, design og autenticitet. Vi ønsker, at når du tænder lysene på dit træ, føles det som om julemagien virkelig er kommet til dit hjem, uanset at træet er kunstigt.

Bag plastik-juletraeer.dk står et dedikeret team, som deler en kærlighed til julen og en vision om at gøre din julefejring så problemfri som muligt. Vi er mere end bare en online butik; vi er en del af din juletradition.

Tak fordi du valgte os. Vi håber, at vores træer vil være centrum for mange glade juleminder i dit hjem.

Glædelig jul og godt nytår!

Kat og juletræ

Initiativer vi støtter

affald-i-naturen.dk bæredygtig-virksomhed.dk co2-neutral.dk vilde-blomster.dk undgå-madspild.dk truede-dyrearter.dk teknologisk-udvikling.dk sortering-af-affald.dk sikker-nethandel.dk plastik-i-havet.dk online-møder.dk miljøvenlige-produkter.dk miljørigtig-kørsel.dk grønne-investeringer.dk co2-udledning.dk co2reduktion.dk drivhusgasser.dk klimaforandringer-i-danmark.dk vandstand.dk drivhuseffekten.dk vedvarende-energikilder.dk fossile-brændstoffer.dk